Seers Oy

Olemme uusi suomalainen yritys, joka tuottaa laadukkaita arkea helpottavien digitaalisia palveluita. Meidän vahvuudet ovat hyvin ja luotettavasti toteutettujen teknisten ratkaisujen lisäksi ketteryys tarvittavissa muutoksissa, arvot, jotka ohjaavat toimintaamme sekä palveluidemme viimeistely, joka tehdään aina ihan oikealla älyllä ja vahvalla osaamisella kehittää asiakaskokemusta.

Arvot

1. Asiakaskeskeisyys

Meille on tärkeää, että asiakas tai yhteistyökumppani kokee asioinnin meidän kanssamme helpoksi, hyödylliseksi ja sydämelliseksi.

2. Turvallisuus

Panostamme asioinnin ja asiakastietojen turvallisuuteen.

 

3. Luotettavuus

Emme myy asiakastietoja eteenpäin.

 

4. Yhteistyö

Haluamme toimia niin asiakkaiden, yrittäjien kuin yritysten kanssa. Yksin emme pärjää, mutta yhdessä me onnistumme.

 

5. 100% Suomalainen yritys

Maksamme verot Suomeen, ja teemme sen mielellämme.

 

Palvelumme

DIGIAPUSI (ent.HA-koulutus)

Opastamme älylaitteiden käytössä helposti, turvallisesti ja edullisesti asiakkaan sijainnista riippumatta. Meillä on aito halu opastaa kaikki saamaan älylaitteistaan mahdollisimman paljon hyötyä ja iloa. Kouluttajillamme on kokemusta tuhansista valmennustilaisuuksista kaikenikäisille. Teemme asennuksia ja opastuksia tulemalla asiakkaan luokse, puhelimitse ja videoetäyhteyden kautta asiakkaan sijainnista ja toiveista riippuen.

HAKUSI.fi

– Tuotteiden ja palveluiden ostamista helpottava palvelu, jonka päätavoitteita on kaksi:

  1. Ostamisen helppous – Me etsimme tarvitsemasi asiat, niin tuotteet kuin palvelut

Nykyisin ihmisten elämä täyttyy erilaisten älylaitteiden katsomisesta niin töissä kuin vapaalla. On sosiaalista mediaa sekä miljoonia kauppojen ja palvelutarjoajien sivuja, joihin saa helposti tuhlattua vaikka jokaisen minuutin. HAKUSI.fi vapauttaa sinut käyttämään aikasi elämiseen ja nauttimiseen. Kun tarvitset jotain, tuotteita tai palveluita, me etsimme sen sinulle. Enää sinun ei siis tarvitse surffailla kymmenien kauppojen tai palveluntarjoajien nettisivuilla tai kierrellä tunteja kivijalkakaupoissa.

  1. Yrittäjien tukeminen ympäri Suomea

Kivijalkakaupoilla on tutkitusti haasteita pärjätä ympäri Suomea. HAKUSI.fi yhdistää asiakkaat ja Suomessa toimivat yrittäjät tai yritykset, on se sitten kivijalkakauppa Utsjoella, hieroja Porissa tai jokin verkkopalvelu. Nyt etsimmekin yhteistyöhön yrittäjiä, palvelun tarjoajia ja yrityksiä, jotka haluavat saada uusia asiakkaita. Ota yhteyttä, jos kiinnostuit.

Yhteistyö

Yhteistyö ja mainospaikat

Yhteistyöyrityksiä etsimme parhaillaan ympäri Suomea niin pienyrittäjistä kuin suurista yrityksistä. Myös banneripaikkoja mahdollisuus saada sivuillemme. Jos kiinnostuit, ole yhteydessä numeroon +358 50 506 0087 tai sähköpostilla info@hakusi.fi.

Lari Similä
Toimitusjohtaja
Tel.: +358 50 506 0087
E-mail: lari@hakusi.fi