Olemme suomalainen yritys

Olemme suomalainen yritys, Seers Oy, joka tuottaa laadukkaita arkea ja elämistä helpottavia palveluita. Meidän vahvuudet ovat hyvin ja luotettavasti toteutettujen teknisten ratkaisujen lisäksi ketteryys tarvittavissa muutoksissa, arvot, jotka ohjaavat toimintaamme sekä kyky luoda onnistuneita asiakaskokemuksia.

ARVOMME

1. Ihminen on arvojemme ydin

Meille ihminen – ja yritys – on kaiken toimintamme keskiössä. Teemme töitä nimenomaan ihmisten kanssa. Aito välittäminen on läsnä kaikessa tekemisessämme.

2. Luotettavuus

Yksityisyyden kunnioittaminen on meille perusasia ja se ulottaa asiakaskokemukseen ja yritysvastuuseen. Tämä merkitsee sitä, että lupaukset pidetään ja asiakas voi luottaa meihin.

3. Asiakaskeskeisyys

Yllätämme asiakkaan iloisesti olemalla odotuksia parempi. Keskitymme kuitenkin siihen, mikä on asiakkaalle tärkeintä. Teemme työmme laadukkaasti, luotettavasti ja yksityisyyttä kunnioittaen.

4. Vastuullisuus

Pidämme lupaukset ja noudatamme yhdessä sovittuja asioita. Kehitämme pitkäjänteisesti liiketoimintaamme tavoitteena tehdä ihmistä elämästä helpompaa. Olemme rehellisiä ja avoimia.

PALVELUITAMME

1.HAKUSI.fi – www.hakusi.fi

– Tuotteiden ja palveluiden ostamista helpottava palvelu.

 1. Ostamisen helppous – Me etsimme tarvitsemasi asiat, niin tuotteet kuin palvelut

Nykyisin ihmisten elämä täyttyy erilaisten älylaitteiden katsomisesta niin töissä kuin vapaalla. On sosiaalista mediaa sekä miljoonia kauppojen ja palvelutarjoajien sivuja, joihin saa helposti tuhlattua vaikka jokaisen minuutin. HAKUSI.fi vapauttaa sinut käyttämään aikasi elämiseen ja nauttimiseen. Kun tarvitset jotain, tuotteita tai palveluita, me etsimme sen sinulle. Enää sinun ei siis tarvitse surffailla kymmenien kauppojen tai palveluntarjoajien nettisivuilla tai kierrellä tunteja kivijalkakaupoissa.

  2. DIGIAPUSI (ent.HA-koulutus)

  Seers Oy omistaa myös DIGIAPUSI.fi palvelun, joka tuottaa ja palvelee digitaalisuuteen liittyvissä asioissa. Suomen makeimmat digitaaliset käyntikortit löytyvät osoitteesta: www.digiapusi.fi

  Vastaan mielelläni kysymyksiin ja yhteistyö mahdollisuuksiin.

  Lari Similä
  Toimitusjohtaja
  Tel.: +358 50 506 0087
  E-mail: lari@hakusi.fi