TÄÄLTÄ LÖYDÄT MONIPUOLISESTI VERKKOKAUPPOJA

Täältä löydät niin ruoka-, sisustus-, vaate- ja lemmikkikaupat sekä monet muut palvelut samasta paikasta. Uusia mielenkiintoisia kauppoja tulee ostoskeskukseemme viikottain.

Koti ja sisustus

Kitchentime

Vuonna 2010 perustettu Kitchentime on yksi Pohjoismaiden johtavista keittötuotteiden verkkokauppayrityksistä.  Laajassa ja monipuolisessa tuotevalikoimassamme on tällä hetkellä 15 000 erilaista tuotetta. Laaja tuotetarjonta ulottuu ruoanlaitosta ja leivonnasta kattaukseen sekä ulkoilmaruoanlaittoon.

Finnish Art Shop

Finnish Art Shop

Finnish Art Shop on kotimaisen sisustustaiteen verkkokauppa, jossa voi teettää myös canvas-tauluja omista kuvista.
Verkkokaupassa on ilmainen toimitus ja voi maksaa myös osissa.

Elektroniikka ja niiden tarvikkeet

JBL

Jo yli 60 vuotta, JBL® on toimittanut tuotteita, jotka teknologian ja osaamisen kautta saavuttaneet johtavan aseman ammatillisessa äänentoistossa.

inkClub

inkClub on yksi Euroopan suurimmista mustepatruunoiden ja laserkasettien online jälleenmyyjistä. Vuosien varrella tuotevalikoima on kasvanut suureksi valikoimaksi tulostimia ja tulostustarvikkeita, akkuja, pölypusseja, siivoustarvikkeita, kenkienhoitoaineita, tietokone- ja matkapuhelintarvikkeita ja paljon, paljon muuta.

DNA

DNA:n oma kuvaus: Tarjoamme yksityisasiakkaillemme laadukkaita älypuhelimia ja matkapuhelinliittymiä, liikkuvaa ja kiinteää laajakaista sekä moderneja viihdepalveluita. Yritysasiakkaitamme autamme menestymään tuottavuutta parantavilla tietoliikennepalveluilla.

ProShop.fi

ProShop.fi  haluaa olla suomalaisten ensisijainen elektroniikkatuotteiden kotiintoimittaja. Haluamme olla tunnettuja halvoista, laadukkaista tuotteistamme ja siitä, että kuluttaja saa aina hyvän ostokokemuksen.

TARJOUS

  • Demo-tuotteet huippuedullisesti

  • Vaihtuvia alennuksia 10-50%

Kiinnostaako sinua voittaa uusi Applen älypuhelin?

Jos vastasit kyllä, jätä yhteydenottopyyntö, niin DNA tekee sinulle houkuttelevan liittymätarjouksen. Soittoluvan antaneet osallistuvat huikeaan arvontaan, jossa voit voittaa upouuden Apple iPhone XR 128 Gt – älypuhelimen. Tästä ei palkinto enää parane!

Älä jätä tilaisuutta käyttämättä vaan kokeile onneasi jo tänään!

Moi on uusi operaattori, joka suunnittelee palvelunsa asiakkaan etujen mukaisesti.

Kohderyhmänä ovat edelläkävijät, jotka käyttävät sujuvasti eri päätelaitteita älypuhelimesta tabletteihin. Moin mobiililiittymät ovat aina 4G LTE -liittymiä. Moin konseptin ydin on oman tilin simmien jaettu data- ja puhepaketti, jolloin jokaista liittymää ei tarvitse erikseen optimoida puheaika- tai datapaketeilla.

Kauneus ja terveys

Apteekkituotteet.fi

Apteekkituotteet.fi on hyvinvointiin keskittyvä verkossa toimiva Euran apteekin verkkokauppa, josta löytyy laaja valikoima tuttuja ja turvallisia apteekkituotteita. Terveydestään huolehtivat asiakkaat löytävät verkkoapteekistamme mm. laajan valikoiman ihonhoitotuotteita, laadukasta apteekkikosmetiikkaa, intiimituotteita ja suunhoitotuotteita.

Toimitusaika 1-4 arkipäivää

Alensa.fi

Alensa.fi myy laadukkaita piilolinssejä hyvään hintaan verkossa. Heillä on erittäin laaja valikoima piilolinssejä ja niiden tarvikkeita. Alensa.fi-sivustolta löydät yli 120,000 piilolinssiboksia ja yli miljoona piilolinssisettiä valmiina toimitukseen.

Alensa toimii yli 20 Euroopan maassa ja jatkaa kasvuaan joka vuosi.

NordicFeel

NordicFeel aloitti toimintansa jo vuonna 2006, jolloin olimme yksi ensimmäisistä kauneudenhoidon verkkokaupoista Ruotsissa. Vuonna 2011 aloimme myydä kauneudenhoitoa myös Suomessa. Yrityksemme on kasvanut nopeasti ja olemme kasvattaneet valikoimaamme sekä lisänneet toimintaamme pohjoisilla markkinoilla. Nykyisin olemme yksi johtavista kauneudenhoitoalan yrityksistä Pohjolassa muun muassa ihonhoidon, hiustenhoidon, hajuvesien sekä meikkien saralla.

Matkat ja lomat

Lomarengas

Lomarengas-konserni on Suomen kokenein mökkivuokraaja ja markkinajohtaja. Tarjolla on ylivoimaisesti Suomen suurin valikoima mökkejä: yli 3400. Rantamökeistä hiihtomökkeihin ja luksusmökeistä erähenkisiin asumuksiin.

Lomarenkaan mökit ovat tunnettuja laadusta, hyvästä varustetasosta ja ystävällisestä isäntäväestä. Mökkien vuokraus onnistuu kätevästi verkossa Suomen suurimmasta mökkiportaalista, jossa vierailee yli 30 000 eri kävijää viikossa.

Ruoka ja juoma

Ruokavaliot.fi

Ruokavaliot.fi on itsenäinen nettiruokakauppa, joka toimittaa tuotteita kaikkialle Suomeen. Ajatuksemme on luoda korkealaatuisten raaka-aineiden saatavuutta, riippumatta siitä, missä päin maata asutaan – maalla vaiko kaupungissa. Yritys perustettiin vuonna 2013 ja sen kotipaikka on Närpiö Pohjanmaalla.

Crema.fi

Crema.fi – Kahvi on intohimomme! Crema.fi on kahvin erikoiskauppa verkossa. Valikoimasta löytyy yli 100 laatukahvia, italialaisista espressoista pienpaahtimokahveihin, sekä kaikki kahvin ja teen valmistukseen. Käyhän tutustumassa ja nauti uusista makuelämyksistä:

Matsmart FI

Matsmart myy 20-90 prosentin alennuksella tuotteita, jotka muuten usein päätyisivät jätteeksi. Vuonna 2016 asiakkaamme pelastivat 708 tonnia ruokaa, mikä vastaa 650 auton tuottamia hiilidioksidipäästöjä vuodessa. Tätä ruokaa ei syystä tai toisesta saada myydyksi tavallisissa ruokakaupoissa (esimerkiksi siksi, että Parasta ennen –päivämäärä umpeutuu pian, pakkaus on vaihtunut tai kaupassa on liikaa kyseistä tuotetta).

Pizza-online.fi

Pizza-Online.fi

Pizza-Online.fi -palvelun ideana on koota Suomen pizza-, kebab- ym. ns. “fast food” -ravintolat yhden osoitteen alle. Pizza-Online.fi -palvelussa ravintolalla on mahdollisuus tarjota tuotteitaan kuluttajille kätevästi verkon kautta

Tavaratalot ja rakennus

Hong Kong on suomalainen tavaratalo tekeville ihmisille.

Hong Kongin valtava tuotevalikoima käsittää mm. eläintarvikkeet, puutarhan, kodin ja vapaa-ajan tuotteet sekä kalastustarvikkeet aina edullisin hinnoin. Valikoimasta löytyy tutut suomalaiset ja kansainväliset merkkituotteet sekä omia laadukkaita private label- tuotteita.

BYGGmax on rakennustarvikkeita markkinoiva kauppaketju, joka on perustettu vuonna 1993. Alusta alkaen yrityksen liikeidea on perustunut tavoitteeseen olla paras ja edullisin vaihtoehto kuluttajille, jotka ostavat korkeimman laatuluokan rakennustarvikkeita. Koska myymälät tekevät sisäänostonsa yhteisostoina pystyy BYGGmax tarjoamaan tuotteet asiakkailleen erittäin kilpailukykyisin hinnoin.

Tokmanni – aina hyviä tarjouksia

Tokmanni on käyttötavaroiden myyntiin keskittynyt vähittäiskauppaketju. Valikoimastamme löydät monipuolisesti kaikkea kotiin, laajan valikoiman puutarhaan ja pihalle, lemmikkien ruuat ja tarvikkeet, kosmetiikkaa ja kauneudenhoitovälineitä, harrastustarvikkeita (mm. kalastus, ratsastus, kotikuntoilu, metsästys), leluja ja pelejä, vaatteita sekä elektroniikkaa.

Tämä tarjoaa hauskoja ja erilaisia vempaimia, jotka soveltuvat täydellisesti lahjaksi tai omaksi iloksi. Ostosten tekeminen CoolStuffista on helppoa, turvallista ja yllätyksetöntä. He tarjoavat 90 päivän vapaan palautusoikeuden (myös avatuille pakkauksille) sekä 4,90 euron kiinteän toimitusmaksun tilausmäärästä riippumatta. Toimitusaikamme on 3-4 arkipäivää.

AliExpress.com, osa Ali Baba ryhmää, on kiinalainen maailmanlaajusesti kasvanut verkkotavaralatalo.

Ali Baba on yksi maailman suurimmista e-commerce yrityksistä.

Ali Express toimii vastaavalla tavalla kuin Ebay, jossa ihmiset voivat itse myydä tuotteitaa. Sivusto kasvaa voimakkaasti ja uusia tuotteita, sekä tarjouksia lisätään päivittäin tuhansia.

Ali Express tarjoaa yli 6.000 eri tuotekategoriaa ja heillä on suuret valikoimat elektroniikkaa, muotia, leikkikaluja, koruja ja paljon, paljon muuta!

Muoti ja urheilu

Lassie®

on suomalainen tuotemerkki, joka on tehnyt lastenvaatteita jo vuosikymmenten ajan.

Lassie®-vaatteissa leikki on aina hauskaa, satoi tai paistoi. Lassiella on vuosikymmenten kokemus ulkoiluvaatteiden suunnittelusta.Lassie-vaatteet kestävät rajummankin riehumisen, mutta ovat järkeviä ja helppohoitoisia sekä käteviä pukea.

Lindex on yksi Euroopan johtavista muotiketjuista. Lindexillä on noin 480 myymälää 18 markkinalla. Sen liikeidea on tarjota inspiroivaa ja hintansa arvoista muotia muotitietoiselle naiselle. Valikoimaan kuuluu useita eri kokonaisuuksia naisten alusvaatteita, naistenvaatteita, lastenvaatteita ja kosmetiikkaa.

Scandinavian Outdoor pukee sinut päästä varpaisiin – niin elämäsi seikkailulle kuin arkeenkin.
Scandinavian Outdoor on suomalainen myymälä- ja verkkokauppaketju, joka on perustettu vuonna 1970. Heiltä löydät tekniset kuorivaatteet vaikka jääkiipeilyyn, samoin kuin rennot retkeily- ja reippailuasut lähiretkille.

STYLEPIT

Kaikki sai alkunsa Tanskalaiselta varastolta 2012 ja siitä lähtien tie on ollut menestyksekäs.
STYLEPIT tarjoaa viimeisimmän muodin, kengät ja asusteet – kaikki yhdestä paikasta. Tunnettuja brändejä kuten Tiger of Sweden, Hugo Boss, Polo Ralph Lauren ja Filippa K, jotka ovat yhdistelmä urheilua ja muotia ja tunnettuja asusteita kuten Nike, adidas, Puma, Under Armour jne. STYLEPIT on 100% internet-pohjainen kauppa, joten voimme tarjota laadukkaita tuotteita kilpailukykyisin hinnoin.

Pandafeet.fi

Pandafeet.fi verkkokauppa myy laadukkaita aidosta nahasta valmistettuja lasten sisätossuja edulliseen hintaan ja ilmaisella toimituksella. Pandafeet.fi on suomalainen verkkokauppa.

Turvallisuus

F-Securen kokemus päätelaitteiden suojaamisessa ja uhkien havaitsemisessa ja käsittelemisessä on tarpeen suojattaessa yrityksiä ja kuluttajia monenlaisilta uhilta kehittyneistä kyberhyökkäyksistä ja tietomurroista laajamittaisiin kiristysohjelmatartuntoihin.

Autot ja huollot

Renkaatvaihtoon.fi

Yritys on toiminut Internetissä vuodesta 2002 ja olemme myyneet kymmeniätuhansia renkaita. Tavoitteena on tarjota asiakkaille nopeimmat toimitusajat, paras valikoima ja helppo tapa ostaa renkaat netistä.  Keskusvarasto sisältää yli 50 000 tuotetta, joten pystymme toimittamaan useimmat tuotteet suoraan varastosta.

Asiakaspalvelumme puhuu sujuvaa ruotsia, suomea, norjaa, tanskaa, englantia ja saksaa.

Kokeile ilmaiseksi

TARJOUS

Kokeile uutta e- ja äänikirjapalvelua 14 päivää ilmaiseksi. Ilmaisjakson jälkeen palvelu maksaa 16,90€/kk. Ei sitovia määräaikoja. Voit lopettaa tilauksen koska vain.

Kaikki suosikkilehtesi samassa paikassa. WYPE:n avulla pääset lukemaan kaikkien Bonnierin lehtien tuoreimmat digijulkaisut.

Nextory tarjoaa suuren valikoiman e-kirjoja, ja kiinteällä kuukausimaksulla voit lukea ja kuunnella niin paljon kirjoja kuin haluat. Löydät meiltä tuhansia kirjoja, viimeisimmät uutuudet mukaan lukien.

Rahoitus ja lainat