Digi- ja väestötietoviraston suosittelema palvelu

Pääset heidän sivuille tästä 

Apteekki, elintarvikkeet, vaatteet ja tavaratalot löytyvät täältä. Olemme koonneet tärkeimmät kaupat tälle sivustolle ja opastamme tilausten tekemisessä puhelimitse veloituksetta, jotta jokaisella mahdollisuus saada tarvitsemansa tuotteet itselleen. Lue palvelusta lisää tästä.

Opastusta alla olevien verkkokauppojen käytössä saat numerosta: 045 270 1100 

(puhelu maksaa normaalin matkapuhelinmaksun)

Digi- ja väestötietoviraston suosittelema palvelu

TILAA TÄRKEÄT TUOTTEET KOTIISI SIVULTAMME

  1. – Opastamme halutessasi veloituksetta

  2. – Et maksa ylimääräistä, mutta tuet jokaisella tilauksella apua tarvitsevia

hakusi_ostoskassi_apu
Apteekki, elintarvikkeet, vaatteet ja tavaratalot löytyvät täältä. Olemme koonneet tärkeimmät kaupat tälle sivustolle ja opastamme tilausten tekemisessä puhelimitse veloituksetta, jotta jokaisella mahdollisuus saada tarvitsemansa tuotteet itselleen. Lue palvelusta lisää tästä.

Opastusta alla olevien verkkokauppojen käytössä saat numerosta: 045 270 1100 

(puhelut maksavat normaalin matkapuhelinmaksun verran)

Kotimainen ja turvallinen

Kun menet kauppoihin tältä sivulta, vaikka opastusta et tarvisi, tuet sillä apua tarvitsevia.

Emme koskaan kysy henkilö- tai pankkitietojasi

Kauneus ja terveys

Apteekkituotteet.fi

Apteekkituotteet.fi on hyvinvointiin keskittyvä verkossa toimiva Euran apteekin verkkokauppa, josta löytyy laaja valikoima tuttuja ja turvallisia apteekkituotteita. Terveydestään huolehtivat asiakkaat löytävät verkkoapteekistamme mm. laajan valikoiman ihonhoitotuotteita, laadukasta apteekkikosmetiikkaa, intiimituotteita ja suunhoitotuotteita.

Alensa.fi

Me myymme ainoastaan alkuperäisiä tuotteita ja piilolinssejä, jotka hankimme niiden valtuutetuilta valmistajilta. Tuotteet, joita myymme, ovat täysin samoja kuin mitä esimerkiksi optikkosi sekä suuret tunnetummat jälleenmyyjät myyvät.

Olemme ylpeitä suuresta varastostamme, jossa meillä on yli 500.000 piilo­linssipakettia koko ajan. Tämä takaa sen, että pystymme lähettämään lähes 97% tilauksista saman päivän aikana, kun ne on tehty.

NordicFeel

NordicFeel aloitti toimintansa jo vuonna 2006. Yrityksemme on kasvanut nopeasti ja olemme kasvattaneet valikoimaamme sekä lisänneet toimintaamme pohjoisilla markkinoilla. Nykyisin olemme yksi johtavista kauneudenhoitoalan yrityksistä Pohjolassa muun muassa ihonhoidon, hiustenhoidon, hajuvesien sekä meikkien saralla.

Interflora

Interflora on Suomen johtava kukkatervehdysten toimittaja. Interflora välittää päivittäin satoja tunteita ja tuoksuja kukkatervehdyksillä ympäri Suomea. Kotimaassa kukkatervehdyksiä toimittaa lähes 300 Interflora-kukkakauppaa ympäri maata.

VIETERITUOLI.FI by Arctic Team

Arctic Team Oy on suomalainen perheyritys Kuopiosta, joka toimittaa valtakunnallisesti asiakkailleen erilaisia ergonomisia tuotteita työskentelyyn, kuten vieterituoli. Tämä vieterituoli on Suomessa fysioterapeuttien toimesta kehitetty aktiivituoli, joka aktivoi kehoasi enemmän kuin ikinä osaat kuvitella. Vieterituolin aikaansaama liike kehossasi vahvistaa tukilihaksiasi, kehittää tasapainoa ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa.

Kun teet tilauksen heidän sivulta, valitse suosittelijaksi A-BONUS, ja tuet ilman lisämaksuja www.hakusi.fi/suosittelee -palvelua, joka opastaa ihmisiä verkkokauppojen käytössä VELOITUKSETTA puhelimitse. Haluamme että kaikilla on mahdollisuus ja osaaminen tilata tärkeät tuotteet kotiin.

Ruoka ja juoma

Sannan Ruokakassi

Sannan Ruokakassi toimittaa asiakkailleen kotiovelle arkiruokien reseptit ja raaka-aineet. Olemme siis todellinen arjen helpottaja, jonka avulla tuhannet säästävät aikaa, vaivaa ja rahaa! Laajasta ruokakassivalikoimastamme löytyy kasseja niin isommille perheille kuin pariskunnille ja kasvissyöjillekin. Monipuolista, terveellistä ruokaa – helposti! Toimitusalueemme kattaa laajan alueen Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa ja Pirkanmaalla.

Sannan Ruokakassi

Sannan Ruokakassi toimittaa asiakkailleen kotiovelle arkiruokien reseptit ja raaka-aineet. Olemme siis todellinen arjen helpottaja, jonka avulla tuhannet säästävät aikaa, vaivaa ja rahaa! Laajasta ruokakassivalikoimastamme löytyy kasseja niin isommille perheille kuin pariskunnille ja kasvissyöjillekin. Monipuolista, terveellistä ruokaa – helposti! Toimitusalueemme kattaa laajan alueen Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa ja Pirkanmaalla.

Matsmart FI

Matsmart myy 20-90 prosentin alennuksella tuotteita, jotka muuten usein päätyisivät jätteeksi. Tätä ruokaa ei syystä tai toisesta saada myydyksi tavallisissa ruokakaupoissa, esimerkiksi siksi, että Parasta ennen –päivämäärä umpeutuu pian, pakkaus on vaihtunut tai kaupassa on liikaa kyseistä tuotetta.

Crema.fi

Crema.fi – Kahvi on intohimomme! Crema.fi on kahvin erikoiskauppa verkossa. Valikoimasta löytyy yli 100 laatu kahvia pienpaahtimoista, sekä kaikki kahvin ja teen valmistukseen.

Tavaratalot ja elektroniikka

Elisan verkkokauppa

Elisan verkkokaupan kattavasta valikoimasta saat kätevästi aina tarpeeseesi sopivat puhelinliittymät ja laajakaistat kotiin tai reissuun. Yhdessä F-Securen kanssa kehitetyn tietoturvan saat joko yhdelle tai jopa 24:lle laitteelle. Laitteista löydät puhelinten ja tablettien lisäksi myös esimerkiksi televisiot, konsolit, läppärit tai pelikoneet kovimpaan käyttöön.

Perhokalastus - Sissos.fi

Sissos.fi

Sissos.fi on Suomen suurimpia erätuotteiden verkkomyymäläitä.  www.sissos.fi -verkkokauppa poikkeaa monesta muusta kasvottomasta verkkokaupasta tarjoamalla henkilökohtaista palvelua perinteisessä kivijalkakaupassamme Raumalla, josta tuotteet voi myös maksutta noutaa. Myös toimituskulut ovat kaupassa alhaiset.

BYGGmax

BYGGmax on rakennustarvikkeita markkinoiva kauppaketju, joka on perustettu vuonna 1993. Alusta alkaen yrityksen liikeidea on perustunut tavoitteeseen olla paras ja edullisin vaihtoehto kuluttajille, jotka ostavat korkeimman laatuluokan rakennustarvikkeita.

Kitchentime

Vuonna 2010 perustettu Kitchentime on yksi Pohjoismaiden johtavista keittötuotteiden verkkokauppayrityksistä.  Laajassa ja monipuolisessa tuotevalikoimassamme on tällä hetkellä 15 000 erilaista tuotetta. Laaja tuotetarjonta ulottuu ruoanlaitosta ja leivonnasta kattaukseen sekä ulkoilmaruoanlaittoon.

Finnish Art Shop

Finnish Art Shop

Finnish Art Shop on kotimaisen sisustustaiteen verkkokauppa, jossa voi teettää myös canvas-tauluja omista kuvista. Verkkokaupassa on ilmainen toimitus ja voi maksaa myös osissa.

JBL

Jo yli 60 vuotta, JBL® on toimittanut tuotteita, jotka teknologian ja osaamisen kautta saavuttaneet johtavan aseman ammatillisessa äänentoistossa.

inkClub

inkClub on yksi Euroopan suurimmista mustepatruunoiden ja laserkasettien online jälleenmyyjistä. Vuosien varrella tuotevalikoima on kasvanut suureksi valikoimaksi tulostimia ja tulostustarvikkeita, akkuja, pölypusseja, siivoustarvikkeita, kenkienhoitoaineita, tietokone- ja matkapuhelintarvikkeita ja paljon, paljon muuta.

DNA

Tarjoamme yksityisasiakkaillemme laadukkaita älypuhelimia ja matkapuhelinliittymiä, liikkuvaa ja kiinteää laajakaista sekä moderneja viihdepalveluita. Yritysasiakkaitamme autamme menestymään tuottavuutta parantavilla tietoliikennepalveluilla.

ProShop.fi

ProShop.fi  haluaa olla suomalaisten ensisijainen elektroniikkatuotteiden kotiintoimittaja. Haluamme olla tunnettuja halvoista, laadukkaista tuotteistamme ja siitä, että kuluttaja saa aina hyvän ostokokemuksen.

Moi on operaattori, joka suunnittelee palvelunsa asiakkaan etujen mukaisesti.

Kohderyhmänä ovat edelläkävijät, jotka käyttävät sujuvasti eri päätelaitteita älypuhelimesta tabletteihin. Moin mobiililiittymät ovat aina 4G LTE -liittymiä. Moin konseptin ydin on oman tilin simmien jaettu data- ja puhepaketti, jolloin jokaista liittymää ei tarvitse erikseen optimoida puheaika- tai datapaketeilla.

CoolStuff

Tämä tarjoaa hauskoja ja erilaisia vempaimia, jotka soveltuvat täydellisesti lahjaksi tai omaksi iloksi. Ostosten tekeminen CoolStuffista on helppoa, turvallista ja yllätyksetöntä. He tarjoavat 90 päivän vapaan palautusoikeuden (myös avatuille pakkauksille) sekä 4,90 euron kiinteän toimitusmaksun tilausmäärästä riippumatta.

Muoti ja urheilu

Lindex

Lindex on yksi Euroopan johtavista muotiketjuista. Sen liikeidea on tarjota inspiroivaa ja hintansa arvoista muotia muotitietoiselle naiselle. Valikoimaan kuuluu useita eri kokonaisuuksia naisten alusvaatteita, naistenvaatteita, lastenvaatteita ja kosmetiikkaa.

Yli puolet Lindexin valikoimasta on valmistettu kestävää kehitystä tukevista materiaaleista, ja tavoitteena on nostaa luku 80 prosenttiin vuoteen 2020 mennessä.

WEECOS

WEECOS on kauppapaikka, joka kokoaa saman katon alle satoja ekologisesti ja eettisesti toimivia designmerkkejä Suomesta ja ulkomailta. Kaikki Weecosissa myytävät tuotteet on valmistettu ympäristöä, ihmisiä ja eläimiä kunnioittaen. Vastuullisten valintojen tekeminen Weecosissa on helppoa, sillä taustatyö on tehty puolestasi!

HALTI

Vuonna 1976 perustetun Haltin tarina sai alkunsa oivalluksesta että nauttiakseen ulkona liikkumisesta ja retkeilystä eri sääolosuhteissa ihmiset tarvitsivat kestäviä varusteita. Nyt 40 vuotta myöhemmin olemme edelleen samalla polulla ja haluamme inspiroida ihmisiä lähtemään luontoon, juoksemaan ylös vuoren rinnettä, samoilemaan metsään ja hiihtolenkille.

Scandinavian Outdoor

Scandinavian Outdoor pukee sinut päästä varpaisiin – niin elämäsi seikkailulle kuin arkeenkin. Scandinavian Outdoor on suomalainen myymälä- ja verkkokauppaketju, joka on perustettu vuonna 1970. Heiltä löydät tekniset kuorivaatteet vaikka jääkiipeilyyn, samoin kuin rennot retkeily- ja reippailuasut lähiretkille.

Pandafeet.fi

PANDAFEET

Pandafeet.fi verkkokauppa myy laadukkaita aidosta nahasta valmistettuja lasten sisätossuja edulliseen hintaan ja ilmaisella toimituksella. Pandafeet.fi on suomalainen verkkokauppa.

Lapsille

Disney-kerho

Disney-kerhon kirjapaketit sisältävät ison kuvakirjan, joka perustuu jonkin elokuvaklassikon tarinaan, pienemmän kuvakirjan, jossa seikkailevat Mikki Hiiri ja muut Ankkalinnan hahmot, sekä kivan, pienen Disney-lelun. Runsas tervetuliaispaketti veloituksetta vain postituskulujen  hinnalla.

Lemmikit ja tarvikkeet

PetenKoiratarvike.com

PetenKoiratarvike.com on nopea ja luotettava, 100 % suomalainen lemmikkitarvikekauppa. Kauppa tarjoaa yli 10.000 tuotteen valikoiman tarvikkeita ja ruokia koirille, kissoille, hevosille ja pieneläimille. Lisäksi paljon tarpeellisia tuotteita lemmikinomistajille, kuten esimerkiksi vaatteet, turvalaitteet, lahjatavarat, jne. Tuotteet lähetetään 1-3 arkipäivässä. Jatkuvasti vaihtuvia tarjouksia.

Lehdet ja kirjat

Matkat ja lomat

Lomarengas

Lomarengas-konserni on Suomen kokenein mökkivuokraaja ja markkinajohtaja. Tarjolla on ylivoimaisesti Suomen suurin valikoima mökkejä: yli 3400. Rantamökeistä hiihtomökkeihin ja luksusmökeistä erähenkisiin asumuksiin.

Lomarenkaan mökit ovat tunnettuja laadusta, hyvästä varustetasosta ja ystävällisestä isäntäväestä. Mökkien vuokraus onnistuu kätevästi verkossa Suomen suurimmasta mökkiportaalista, jossa vierailee yli 30 000 eri kävijää viikossa.

Turvallisuus

F-SECURE

F-Securen kokemus päätelaitteiden suojaamisessa ja uhkien havaitsemisessa ja käsittelemisessä on tarpeen suojattaessa yrityksiä ja kuluttajia monenlaisilta uhilta kehittyneistä kyberhyökkäyksistä ja tietomurroista laajamittaisiin kiristysohjelmatartuntoihin.

Autot ja huollot

Renkaatvaihtoon.fi

Yritys on toiminut Internetissä vuodesta 2002 ja olemme myyneet kymmeniätuhansia renkaita. Tavoitteena on tarjota asiakkaille nopeimmat toimitusajat, paras valikoima ja helppo tapa ostaa renkaat netistä.  Keskusvarasto sisältää yli 50 000 tuotetta, joten pystymme toimittamaan useimmat tuotteet suoraan varastosta.

Asiakaspalvelumme puhuu sujuvaa ruotsia, suomea, norjaa, tanskaa, englantia ja saksaa.

Kokeile ilmaiseksi

Kokeile uutta e- ja äänikirjapalvelua 14 päivää ilmaiseksi. Ilmaisjakson jälkeen palvelu maksaa 16,90€/kk. Ei sitovia määräaikoja. Voit lopettaa tilauksen koska vain.

Nextory tarjoaa suuren valikoiman e-kirjoja, ja kiinteällä kuukausimaksulla voit lukea ja kuunnella niin paljon kirjoja kuin haluat. Löydät meiltä tuhansia kirjoja, viimeisimmät uutuudet mukaan lukien.

Rahoitus ja lainat

Autetaan toisiamme

Suomessa monet, varsinkin ikäihmiset, ovat juuri nyt koronan vuoksi hankalassa tilanteessa, jos heillä ei ole osaamista ja uskallusta tilata tarvitsemiaan tuotteita kotiin. Toki myös erittäin monella yrittäjällä, varsinkin pienillä niin kuin meillä, on haasteita, koska tilaukset ovat loppuneet seinään.

Me haluamme olla auttamassa siinä, että jokainen saa tarvitsemansa tuotteet kotiin. Me haluamme tukea yrityksiä saamaan tilauksia, ja haluamme pysyä itsekin pystyssä näin vaikeana aikana. Tästä tämän sivuston idea lähti.

Me pystymme auttamaan tilausten tekemisessä tarvittaessa veloituksetta, koska kauppa, josta tilaus tehdään, maksaa meille markkinointikomissiota. Yrityksemme toiminta pyörii siis sillä, meidän ei tarvitse veloittaa asiakkailta juuri nyt mitään. Kaikki osapuolet (asiakkaat, verkkokaupat ja myös meidän yrityksemme) hyötyvät siis palvelustamme. Teethän kaikki verkkokauppatilauksesi tämän sivun kautta, vaikka et tarvitsisikaan tilauksen tekemisessä apua, sillä mitä enemmän saamme sivustolle käyttäjiä, sitä enemmän pystymme panostamaan apua tarvitsevien ihmisten auttamiseen.

Toivottavasti löydät tarvitsemasi kaupat ja tuotteet tämän sivuston avulla. Iso kiitos kaikille jokaisesta tilauksesta, jotka tehdään tämän sivun kautta.