TERVETULOA PALVELEVAAN VERKKOKAUPPAAN

TILAA TÄRKEÄT TUOTTEET KOTIISI SIVULTAMME

Apteekki, elintarvikkeet, operaattorit, vaatteet ja tavaratalot löytyvät täältä.
Haluamme varmistaa, että jokaisella mahdollisuus saada tarvitsemansa tuotteet ja palvelut helposti ja vaivattomasti. Tästä syystä opastamme halutessasi tilausten tekemisessä puhelimitset veloituksetta. Kun menet verkkokauppohin tältä sivulta, tuet opastusta tarvitsevia, vaikka et maksa yhtään ylimääräistä.  Lue palvelusta lisää tästä.

Digi- ja väestötietoviraston suosittelema palvelu

Pääset heidän sivuille tästä 

Kotimainen ja turvallinen

Menemällä kauppoihin tältä sivulta, tuet sillä opastusta tarvitsevia

Emme koskaan kysy henkilö- tai pankkitietojasi

Hyvinvointi, kauneus, liikunta ja vaatetus

Apteekkituotteet.fi

Apteekkituotteet.fi on hyvinvointiin keskittyvä verkossa toimiva Euran apteekin verkkokauppa, josta löytyy laaja valikoima tuttuja ja turvallisia apteekkituotteita. Terveydestään huolehtivat asiakkaat löytävät verkkoapteekistamme mm. laajan valikoiman ihonhoitotuotteita, laadukasta apteekkikosmetiikkaa, intiimituotteita ja suunhoitotuotteita.

Flowelle

on sinun hyvinvointiisi erikoistunut suomalainen verkkokauppa. Toimitamme hyvinvointiasi edistäviä ja laadukkaita tuotteita suoraan kotiovellesi. Kauttamme saat tuotteet myös kestotilauksella. Kestotilauksen avulla varmistat tuotteiden riittävyyden, ja suorituskykysi pysyy korkealla kuukaudesta toiseen!

Weekendbee

Vastuulliset urheilu- ja ulkoiluvaatteet suomalaisesta verkkokaupasta. Laaja valikoima vastuullisia vaatteita yli 20 eri valmistajalta niin urheiluun kuin vapaa-aikaan. Suosituimmat merkit kuten Patagonia, Népra, Girlfriend Collective, Mons Royale, Picture Organic sekä monta muuta. Verkkokaupan valikoimaan kuuluu suosituimpia urheiluvaatteita kuten t-paitoja, toppeja, legginsejä, kerrastoja, huppareita sekä takkeja.

Alensa.fi

Me myymme ainoastaan alkuperäisiä tuotteita ja piilolinssejä, jotka hankimme niiden valtuutetuilta valmistajilta. Tuotteet, joita myymme, ovat täysin samoja kuin mitä esimerkiksi optikkosi sekä suuret tunnetummat jälleenmyyjät myyvät.

Olemme ylpeitä suuresta varastostamme, jossa meillä on yli 500.000 piilo­linssipakettia koko ajan. Tämä takaa sen, että pystymme lähettämään lähes 97% tilauksista saman päivän aikana, kun ne on tehty.

NordicFeel

NordicFeel aloitti toimintansa jo vuonna 2006. Yrityksemme on kasvanut nopeasti ja olemme kasvattaneet valikoimaamme sekä lisänneet toimintaamme pohjoisilla markkinoilla. Nykyisin olemme yksi johtavista kauneudenhoitoalan yrityksistä Pohjolassa muun muassa ihonhoidon, hiustenhoidon, hajuvesien sekä meikkien saralla.

Scandinavian Outdoor

Scandinavian Outdoor pukee sinut päästä varpaisiin – niin elämäsi seikkailulle kuin arkeenkin. Scandinavian Outdoor on suomalainen myymälä- ja verkkokauppaketju, joka on perustettu vuonna 1970. Heiltä löydät tekniset kuorivaatteet vaikka jääkiipeilyyn, samoin kuin rennot retkeily- ja reippailuasut lähiretkille.

Perhokalastus - Sissos.fi

Sissos.fi

Sissos.fi on Suomen suurimpia erätuotteiden verkkomyymäläitä.  www.sissos.fi -verkkokauppa poikkeaa monesta muusta kasvottomasta verkkokaupasta tarjoamalla henkilökohtaista palvelua perinteisessä kivijalkakaupassamme Raumalla, josta tuotteet voi myös maksutta noutaa. Myös toimituskulut ovat kaupassa alhaiset.

Lindex

Lindex on yksi Euroopan johtavista muotiketjuista. Sen liikeidea on tarjota inspiroivaa ja hintansa arvoista muotia muotitietoiselle naiselle. Valikoimaan kuuluu useita eri kokonaisuuksia naisten alusvaatteita, naistenvaatteita, lastenvaatteita ja kosmetiikkaa.

Yli puolet Lindexin valikoimasta on valmistettu kestävää kehitystä tukevista materiaaleista, ja tavoitteena on nostaa luku 80 prosenttiin vuoteen 2020 mennessä.

Pandafeet.fi

PANDAFEET

Pandafeet.fi verkkokauppa myy laadukkaita aidosta nahasta valmistettuja lasten sisätossuja edulliseen hintaan ja ilmaisella toimituksella. Pandafeet.fi on suomalainen verkkokauppa.

VIETERITUOLI.FI by Arctic Team

Arctic Team Oy on suomalainen perheyritys Kuopiosta, joka toimittaa valtakunnallisesti asiakkailleen erilaisia ergonomisia tuotteita työskentelyyn, kuten vieterituoli. Tämä vieterituoli on Suomessa fysioterapeuttien toimesta kehitetty aktiivituoli, joka aktivoi kehoasi enemmän kuin ikinä osaat kuvitella. Vieterituolin aikaansaama liike kehossasi vahvistaa tukilihaksiasi, kehittää tasapainoa ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa.

Kun teet tilauksen heidän sivulta, valitse suosittelijaksi A-BONUS, ja tuet ilman lisämaksuja www.hakusi.fi/suosittelee -palvelua, joka opastaa ihmisiä verkkokauppojen käytössä VELOITUKSETTA puhelimitse. Haluamme että kaikilla on mahdollisuus ja osaaminen tilata tärkeät tuotteet kotiin.

ILAHDUTA ITSEÄSI TAI YSTÄVÄÄSI JA TILAA KUKKIA!

Interflora

Interflora on Suomen johtava kukkatervehdysten toimittaja. Kukkatervehdyksiä toimittaa lähes 300 Interflora-kukkakauppaa ympäri maata.

Operaattorit, kodinkoneet ja elektroniikka

Elisan verkkokauppa

Elisan verkkokaupan kattavasta valikoimasta saat kätevästi aina tarpeeseesi sopivat puhelinliittymät ja laajakaistat kotiin tai reissuun. Yhdessä F-Securen kanssa kehitetyn tietoturvan saat joko yhdelle tai jopa 24:lle laitteelle. Laitteista löydät puhelinten ja tablettien lisäksi myös esimerkiksi televisiot, konsolit, läppärit tai pelikoneet kovimpaan käyttöön.

inkClub

inkClub on yksi Euroopan suurimmista mustepatruunoiden ja laserkasettien online jälleenmyyjistä. Vuosien varrella tuotevalikoima on kasvanut suureksi valikoimaksi tulostimia ja tulostustarvikkeita, akkuja, pölypusseja, siivoustarvikkeita, kenkienhoitoaineita, tietokone- ja matkapuhelintarvikkeita ja paljon, paljon muuta.

JBL

Jo yli 60 vuotta, JBL® on toimittanut tuotteita, jotka teknologian ja osaamisen kautta saavuttaneet johtavan aseman ammatillisessa äänentoistossa.

DNA

Tarjoamme yksityisasiakkaillemme laadukkaita älypuhelimia ja matkapuhelinliittymiä, liikkuvaa ja kiinteää laajakaista sekä moderneja viihdepalveluita. Yritysasiakkaitamme autamme menestymään tuottavuutta parantavilla tietoliikennepalveluilla.

Moi on operaattori, joka suunnittelee palvelunsa asiakkaan etujen mukaisesti.

Kohderyhmänä ovat edelläkävijät, jotka käyttävät sujuvasti eri päätelaitteita älypuhelimesta tabletteihin. Moin mobiililiittymät ovat aina 4G LTE -liittymiä. Moin konseptin ydin on oman tilin simmien jaettu data- ja puhepaketti, jolloin jokaista liittymää ei tarvitse erikseen optimoida puheaika- tai datapaketeilla.

ProShop.fi

ProShop.fi  haluaa olla suomalaisten ensisijainen elektroniikkatuotteiden kotiintoimittaja. Haluamme olla tunnettuja halvoista, laadukkaista tuotteistamme ja siitä, että kuluttaja saa aina hyvän ostokokemuksen.

CoolStuff

Tämä tarjoaa hauskoja ja erilaisia vempaimia, jotka soveltuvat täydellisesti lahjaksi tai omaksi iloksi. Ostosten tekeminen CoolStuffista on helppoa, turvallista ja yllätyksetöntä. He tarjoavat 90 päivän vapaan palautusoikeuden (myös avatuille pakkauksille) sekä 4,90 euron kiinteän toimitusmaksun tilausmäärästä riippumatta.

Koti ja sisustus, ruoka, viihde ja lemmikit

Sannan Ruokakassi

Sannan Ruokakassi toimittaa asiakkailleen kotiovelle arkiruokien reseptit ja raaka-aineet. Olemme siis todellinen arjen helpottaja, jonka avulla tuhannet säästävät aikaa, vaivaa ja rahaa! Laajasta ruokakassivalikoimastamme löytyy kasseja niin isommille perheille kuin pariskunnille ja kasvissyöjillekin. Monipuolista, terveellistä ruokaa – helposti! Toimitusalueemme kattaa laajan alueen Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa ja Pirkanmaalla.

Sannan Ruokakassi

Sannan Ruokakassi toimittaa asiakkailleen kotiovelle arkiruokien reseptit ja raaka-aineet. Olemme siis todellinen arjen helpottaja, jonka avulla tuhannet säästävät aikaa, vaivaa ja rahaa! Laajasta ruokakassivalikoimastamme löytyy kasseja niin isommille perheille kuin pariskunnille ja kasvissyöjillekin. Monipuolista, terveellistä ruokaa – helposti! Toimitusalueemme kattaa laajan alueen Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa ja Pirkanmaalla.

RUOKABOKSI

Ruokaboksi toimittaa arki-iltojen helpot reseptit ja laadukkaat raaka-aineet suoraan kotiovellesi. Ruokaboksin avulla syöt vaivatta monipuolista ja terveellistä ruokaa. Samalla käytät kauppareissuihin ja suunnitteluun tarvittavan ajan johonkin mieluisampaan.

SLURP

SLURP kuljettaa herkulliset, kestävästi tuotetut laatukahvit suoraan paahtimosta kotiovellesi tai toimistolle. Toimimme yhteistyössä yli 20 suomalaisen pienpaahtimon kanssa. Niissä kahvisi paahdetaan aina käsityönä juuri sinulle.

MATSMART

Matsmart myy 20-90 prosentin alennuksella tuotteita, jotka muuten usein päätyisivät jätteeksi. Tätä ruokaa ei syystä tai toisesta saada myydyksi tavallisissa ruokakaupoissa, esimerkiksi siksi, että Parasta ennen –päivämäärä umpeutuu pian, pakkaus on vaihtunut tai kaupassa on liikaa kyseistä tuotetta.

Foodora

Suomen suosituin ruoantilauspalvelu!

Kokkiman.com

Verkkokaupan valikoimista löytyvät lähes kaikki mahdollinen juhlamenun järjestämiseen tai arjen herkkuhetkiin aina ideoista ja resepteistä huipputarvikkeisiin. Valikoimaan kuuluu yli 2.000 tuotenimikettä ja yli 100 johtavaa keittiöbrändiä mukaan lukien Sagaform, Swiss Diamond, Tefal, Iittala, Hackman, Gense, Lékué jne. Paketit toimitetaan perille jopa päivässä ja asiakaspalvelu on ammattimaista ja nopeaa.

Kokkiman.com on kasvanut muutamassa vuodessa suomalaisten keittiötarvikekauppojen johtotähdeksi.

Teekauppa.fi

Teekauppa.fi tuo maailman teet ulottuvillesi. Teekauppa.fi tarjoaa houkuttelevimmat teelaadut – valikoimissa myös luomuteetä.

Kitchentime

Vuonna 2010 perustettu Kitchentime on yksi Pohjoismaiden johtavista keittötuotteiden verkkokauppayrityksistä.  Laajassa ja monipuolisessa tuotevalikoimassamme on tällä hetkellä 15 000 erilaista tuotetta. Laaja tuotetarjonta ulottuu ruoanlaitosta ja leivonnasta kattaukseen sekä ulkoilmaruoanlaittoon.

Finnish Art Shop

Finnish Art Shop

Finnish Art Shop on kotimaisen sisustustaiteen verkkokauppa, jossa voi teettää myös canvas-tauluja omista kuvista. Verkkokaupassa on ilmainen toimitus ja voi maksaa myös osissa.

eeva

Lehtitukku.fi

myy lehtitilauksia verkossa, kahdella kotimaisella kielellä.

Lelufantti on Suomen valtavin lelukauppa netissä

Lelufantista löytyvät lähes kaikki leikkikalutyypit, aina kasattavista ja koottavista rakennuspalikkasarjoista suloisen pehmoisiin teddykarhuihin. Yli tuhannen tuotteen valikoimasta löydät tunnetuimmat lelumerkit kuten LEGO, Brio, Plasto, Fisher-Price, Barbie jne.

Lelukauppa Lelut24

tarjoaa lelut ja Legot edullisin hinnoin ja nopealla toimituksella. Paljon Lego harvinaisuuksia ja Exclusive Legoja, myöskin paljon muita leluja

Lomarengas

Lomarengas-konserni on Suomen kokenein mökkivuokraaja ja markkinajohtaja. Tarjolla on ylivoimaisesti Suomen suurin valikoima mökkejä: yli 3400. Rantamökeistä hiihtomökkeihin ja luksusmökeistä erähenkisiin asumuksiin.

PetenKoiratarvike.com

PetenKoiratarvike.com on nopea ja luotettava, 100 % suomalainen lemmikkitarvikekauppa. Kauppa tarjoaa yli 10.000 tuotteen valikoiman tarvikkeita ja ruokia koirille, kissoille, hevosille ja pieneläimille. Lisäksi paljon tarpeellisia tuotteita lemmikinomistajille, kuten esimerkiksi vaatteet, turvalaitteet, lahjatavarat, jne. Tuotteet lähetetään 1-3 arkipäivässä. Jatkuvasti vaihtuvia tarjouksia.

Rakentaminen, turva ja kokeile ilmaiseksi

BYGGmax

BYGGmax on rakennustarvikkeita markkinoiva kauppaketju, joka on perustettu vuonna 1993. Alusta alkaen yrityksen liikeidea on perustunut tavoitteeseen olla paras ja edullisin vaihtoehto kuluttajille, jotka ostavat korkeimman laatuluokan rakennustarvikkeita.

F-SECURE

F-Securen kokemus päätelaitteiden suojaamisessa ja uhkien havaitsemisessa ja käsittelemisessä on tarpeen suojattaessa yrityksiä ja kuluttajia monenlaisilta uhilta kehittyneistä kyberhyökkäyksistä ja tietomurroista laajamittaisiin kiristysohjelmatartuntoihin.

Renkaatvaihtoon.fi

Yritys on toiminut Internetissä vuodesta 2002 ja olemme myyneet kymmeniätuhansia renkaita. Tavoitteena on tarjota asiakkaille nopeimmat toimitusajat, paras valikoima ja helppo tapa ostaa renkaat netistä.  Keskusvarasto sisältää yli 50 000 tuotetta, joten pystymme toimittamaan useimmat tuotteet suoraan varastosta.

Asiakaspalvelumme puhuu sujuvaa ruotsia, suomea, norjaa, tanskaa, englantia ja saksaa.

Kokeile uutta e- ja äänikirjapalvelua 14 päivää ilmaiseksi. Ilmaisjakson jälkeen palvelu maksaa 16,90€/kk. Ei sitovia määräaikoja. Voit lopettaa tilauksen koska vain.

Nextory tarjoaa suuren valikoiman e-kirjoja, ja kiinteällä kuukausimaksulla voit lukea ja kuunnella niin paljon kirjoja kuin haluat. Löydät meiltä tuhansia kirjoja, viimeisimmät uutuudet mukaan lukien.

AUTETAAN TOISIAMME

Suomessa monet, varsinkin ikäihmiset, ovat varsinkin nyt koronan vuoksi hankalassa tilanteessa, jos heillä ei ole osaamista ja uskallusta tilata tarvitsemiaan tuotteita kotiin. Toki myös erittäin monella yrittäjällä, varsinkin pienillä niin kuin meillä, on haasteita, koska tilaukset ovat laskeneet.

Me haluamme olla auttamassa siinä, että jokainen saa tarvitsemansa tuotteet kotiin. Me haluamme tukea yrityksiä saamaan tilauksia, ja haluamme pysyä itsekin pystyssä näin vaikeana aikana. Tästä tämän sivuston idea lähti.

Me pystymme auttamaan tilausten tekemisessä tarvittaessa veloituksetta, koska kauppa, josta tilaus tehdään, maksaa meille markkinointikomissiota. Yrityksemme toiminta pyörii siis sillä, meidän ei tarvitse veloittaa asiakkailtamme mitään. Kaikki osapuolet (asiakkaat, verkkokaupat ja myös meidän yrityksemme) hyötyvät siis palvelustamme. Teethän kaikki verkkokauppatilauksesi tämän sivun kautta, vaikka et tarvitsisikaan tilauksen tekemisessä apua, sillä mitä enemmän saamme sivustolle käyttäjiä, sitä enemmän pystymme panostamaan apua tarvitsevien ihmisten auttamiseen.

Toivottavasti löydät tarvitsemasi kaupat ja tuotteet tämän sivuston avulla. Iso kiitos kaikille jokaisesta tilauksesta, jotka tehdään tämän sivun kautta.