Category Joulu

Lahjat hukassa ja joulu ovella?

Muista myös itseäsi.

Joululahja idea #3:

Toki, kyllähän sitä jotain tarvitsee ostaa joululahjaksi, tai monesti haluaakin ostaa. Mutta osa tuotteista tuntuu hankalalta hankkia, kun ei tiedä tarkkaan, mikä olisi paras tuote itselle. Silloin saattaa käydä mielessä, haluaako myyjä kaupassa myydä minulle jonkun tietokoneen, puhelimen, jääkaapin, imurin, telkkarin tai muun vastaavan vaan paremman provision tai myyntikilpailun takia. Samaa pähkäilyä vaatii myös tuotteen tai palvelun hinta: onko se tuote, mitä minulle ehdotetaan, tarjouksessa naapuriliikkeessä tai jossain nettikaupassa, vai maksanko siitä liikaa. Tähän kun alkaa itse käyttää aika, niin siinä menee koko joulu ja joululahjoista sekä muusta katoaa ilo. Tällaisissa joululahjatilanteissa ainakin HAKUSI.fi pystyy auttamaan.

HAKUSI.fi etsii tuotteet ja palvelut puolestasi, ja tekee halutessasi myös hintavertailun, jotta saat käyttöösi parhaan tuotteen budjettiisi nähden.  Me olemme riippumattomia eikä meihin vaikuta myyjien myyntikilpailut tai muut seikat, jotka voivat käydä asiakkaalle kalliiksi tai jos tuote ei olekaan juuri sitä, mitä asiakas olisi halunnut. HAKUSI.fi palvelussa on tyytyväisyystakuu: maksat palvelun käytöstä vasta, kun olet saanut vastauksen, mistä löydät tarvitsemasi tuotteen tai palvelun sillä hintaa, kun olet siitä valmis maksamaan. Jos siis haluat viettää stressittömämpää joulun aikaa, ilman että kiertelet kaupoissa tai netissä etsien joululahjoja, laita niiden etsiminen HAKUSI.fi palveluun. Näin voit keskittyä antamaan aikaasi läheisille ja itsellesi sekä olemaan läsnä joulun hetkessä.

Lue kaikki joululahjaideat:
#1 https://hakusi.fi/joululahjaidea-lisaa-aikaa-laheisillesi/
#2 https://hakusi.fi/joululahja-idea-2-lasnaolo/
#3 https://hakusi.fi/joululahja-idea-3-muista-myos-itseasi/

Read More

Lahjat hukassa ja joulu ovella?

Lisää aikaa läheisillesi.

Joululahja idea #1:

Nykyisin monella ihmisellä on jo kaikkea, mutta kyllähän kaupat aina keksivät uutta myytävää. Trendit vaihtuvat, tulee pikkuisen parempi malli jostain puhelimesta tai telkkarista jne. Myös käyttötavarat, esim. sukat, alusvaatteet ja muut tiuhaan kuluvat ja usein tarvittavat tuotteet, ovat monelle loistava lahjaidea ja niitä varmasti löytyy myös joululahjatoivelistoilta.

Silti se, mitä kaupoista ja netistä ei saa ja jotka nykypäivänä tuntuvat olevan kaikilla kortilla, on aika, läsnäolo ja yhdessä tekeminen. Voiko niitä antaa joululahjaksi? Kyllä voi, myös liikelahjaksi! Niistä saa tehtyä vaikka lahjakortin. Avataanpa tätä hieman lisää.

Tuntuuko sinusta usein, ettet oikein ehdi nähdä kavereita ja sukulaisia tai olla vaan läheisten tai itsesi kanssa, vaikka kuinka haluaisit? Arjessa ystävien tapaaminen ja oman ajan ottaminen unohtuvat helposti, eikä niitä ole helppo järjestää, ellei hieman suunnittele ja sovi etukäteen. Tässä siis vuoden joululahjaidea 2020: anna omaa aikaasi läheisille ja itsellesi.

Tämän joululahjan voit antaa monella tavalla. Monesti puhutaan, että tänä jouluna ei sitten osteta lahjoja ainakaan aikuisille, mutta nämä seuraavat  joululahjavinkit soveltuvat hyvin myös siihen. Voit esimerkiksi luvata ystävälle tai sukulaiselle, että joululahjana menet hänen luokseen auttamaan joulun valmisteluissa. Monelle joulun aika on stressaavaa, kun arjen keskellä on niin paljon ruokien laittamista ja lahjojen etsimistä, silloin autat läheistäsi saamaan helpomman ja rennomman joulun, kun autat häntä valmisteluissa. Ja jos joku kysyy sinulta, mitä sinä haluat joululahjaksi, voit pyytää samaa myös itselle. Esim. ”En tarvitse mitään erikoista lahjaa, mutta tulisitko laittamaan joulua kanssani meille, voidaan vaikka leipoa joulutortut ja juoda jouluglögit samalla”. Siitä tulee hyvä joulumieli jokaiselle.

Toinen helppo tapa antaa omaa aikaasi muille on lahjoittaa itse tekemäsi lahjakortti, jossa lupaat viedä vaikka sukulaispojat tai -tytöt ulkoiluretkelle eväiden kanssa seuraavan kolmen kuukauden aikana. Tai lahjakortti ystävälle ajatuksella ”valitse päivä seuraavan kolmen kuukauden aikana, niin nähdään ja minä tarjoan kahvit kivassa kahvilassa”. Kun tällaisen lahjan antaa, tapaaminen ystävän kanssa toteutuu todennäköisemmin kuin silloin, jos vain luvataan nähdä tai haaveillaan yhteisestä tapaamisesta. Voit antaa tällaisen joululahjan myös itsellesi: mieti vaikka kolme asiaa, mitä sinä haluaisit tehdä, kun sinulla on joskus aikaa. Kirjoita nämä asiat ylös itsellesi ja varaa niille päivät kalenteriisi, vaikka seuraavan puolen vuoden ajalle.

Lue kaikki joululahjaideat:
#1 https://hakusi.fi/joululahjaidea-lisaa-aikaa-laheisillesi/
#2 https://hakusi.fi/joululahja-idea-2-lasnaolo/
#3 https://hakusi.fi/joululahja-idea-3-muista-myos-itseasi/

Read More

Lahjat hukassa ja joulu ovella?

Läsnäolo.

Joululahja idea #2:

Ole läsnä, kun näet tuttaviasi. Tätä ei nykypäivänä tarvitse edes kertoa antavansa, sillä sen huomaa kyllä heti, kun pidät oman puhelimesi pöydällä, et vilkuile sitä etkä pelaa tai lue koko aikaa netistä, mitä muualla tapahtuu, vaan keskityt seuralaiseesi ja siihen mitä juuri sillä hetkellä ystäväsi kanssa tapahtuu. Tähän auttaa se, että olet kiinnostunut toisen kuulumisista ja keskityt vain siihen henkilöön, jonka kanssa olet. Kun kännykkä on jo sivussa, voit tehdä jotain todella hurjaa ja laittaa myös telkkarin ja muut häiritsevät laitteet kiinni. Aluksi se voi tuntua kummalliselta, mutta siitäkin voi keskustella kaverin kanssa. Voitte yhdessä pohtia, mihin tämä maailma on menossa ja mitkä asiat ovat oikeasti tärkeitä. Jos tuntuu, että pelkkä jutteleminen on liian tukalaa tai tylsää, niin mukaan voi ottaa esim. lautapelit tai korttipelit, joita voi pelata eri ikäisten tuttujen kanssa. Tiesitkö, että pelejä voi lainata myös kirjastosta. Kaikkea ei tarvitse ostaa joululahjaksi.

Lue kaikki joululahjaideat:
#1 https://hakusi.fi/joululahjaidea-lisaa-aikaa-laheisillesi/
#2 https://hakusi.fi/joululahja-idea-2-lasnaolo/
#3 https://hakusi.fi/joululahja-idea-3-muista-myos-itseasi/

Read More